Bilgiler
KAREL DS200 TELEFON SANTRALLERÄ° | 0212.216 62 63 pbx

KAREL DS200 TELEFON SANTRALÄ°


Yeni Nesil DS200 IP iletişim sistemleri; gelişmiş iletişim ihtiyaçları olan büyük ölçekli şirketlere, hızlı, kaliteli ve çok amaçlı çağdaş iletişim için; ses, görüntü ve verinin eş zamanlı olarak iletilebildiği analog, sayısal, ISDN ve IP uyumlu çözümler sunar.
 
Modeller
DS200M IP
144 TDM(analog veya sayısal hat) ve 750 IP hatta kadar genişleyebilme
DS200S IP
224 TDM(analog veya sayısal hat) ve 750 IP hatta kadar genişleyebilme
DS200 IP
1344 TDM(analog veya sayısal hat) ve 750 IP hatta kadar genişleyebilme
DS200 L IP
32000 TDM(analog veya sayısal hat) ve 5000 IP abone, 1000 IP dış hatta kadar genişleyebilme

Anahtar Özellikler
Kuruluşun farklı birimleri arasında kurulacak IP köprüsü sayesinde uzak birimleri ile tek bir sistem gibi çalıştırılabilir.
Kurulacak IP köprüsü üzerinden yapılacak IP haberleşmesi ile iletişim giderlerinde gözle görülür düşüş elde edilir.
Sektörün önde gelen IP iletişim özelliklerini analog, sayısal, ISDN ve IP platformlarda destekler.

Esnek Kapasite ve Çevre Birimleri
DS200 IP İletişim Sistemi, dahili abonelerde özel IP abone ve SIP, dış hat tarafında aynı anda SIP ile H.323 protokollerini ve yeni nesil ses sıkıştırma algoritmalarını destekler. Bu sayede farklı çevre birimleri kullanabilme esnekliğini sağlar.
DS200 serisinde fiberoptik hatlar santralda sonlandırılabilir. Bu sayede santral hizmet alanı genişletilebilir; tek santral yapısında, fiber hatlarla birbirine bağlanmış çok lokasyonlu çözümler sunulabilir.

DS200 IP İletişim Sistemleriyle Kullanılabilen Çevre Birimleri
Standard SIP ve Karel SIP Telefonlar
Karel IP telefonlar: DS200'un gelişmiş abone özelliklerinin desteklendiği IP telefonlar
Webfon, web sitesi üzerinden müşterilerin firmayı ücretsiz aramasını sağlayan uygulama
Görüntülü SIP Tefonlar
WiFi SIP Telefonlar
SIP telefon yazılımı çalıştırabilen akıllı cep telefonları
IP Dect Sistem (SIP sinyalleşme protokolünü destekleyen IP Dect baz istasyonları ve IP Dect el üniteleri
Diğer SIP destekli uç birimleri

IP Haberleşme Uygulamaları
Abonelerin santral ile aynı mekanda olma zorunluluÄŸu ortadan kalkar. Sistemin dahili aboneleri,  IP telefon, yazılım tabanlı IP telefon, WiFi telefon, VoIP destekli akıllı cep telefonu gibi IP üzerinden haberleÅŸebilen eriÅŸim birimleri ile her yerden her an kesintisiz iletiÅŸim saÄŸlar.

Uzak Ofis Uygulamaları
Çok lokasyonlu iÅŸletmelerde, ÅŸubede bulunan herhangi bir abone, ek bir donanım gerekmeden, çeÅŸitli IP uç noktaları ile  internet üzerinden merkez santrala doÄŸrudan baÄŸlanır. 

Birden fazla lokasyondaki santraller ile ağ yapısı oluşturularak uzak santral abonelerinin birbirini dahili numaralarıyla arayabilmesi iletişimde kolaylık ve tasarruf sağlar.

DS200 IP İletişim Sistemi, SIP ve H.323 uyumlu diğer cihazlarla (PBX, Ağ geçidi vb.) etkileşimli çalışarak, mevcut ya da yeni oluşturulacak veri ağları üzerinden düşük maliyetli ve yüksek kaliteli iletişim sağlar.

Görüntülü Görüşme
DS200 IP Ä°letiÅŸim Sistemine baÄŸlı tüm IP aboneler gerek kendi aralarında gerekse IP dış hatlar üzerinden görüntülü telefon, özel set veya yazılım tabanlı telefonlarla görüntülü görüşme yapma imkanına sahiptir. 

Mobilite
Mekandan bağımsız haberleşme desteği ile çalışma hayatında hareket özgürlüğü sağlar. Organizasyonun hareketli çalışanlarına SIP destekli akıllı cep telefonları WiFi veya 3G üzerinden santral abonesi olarak sistemin özelliklerinden faydalanır.

Tümleşik İletişim Uygulamaları
DS200 IP İletişim Sistemleri, Voice-over-IP, fax-over-IP, görüşme kayıt, konferans, gürüntülü gürüşme, durum bilgisi görebilme, anlık mesajlaşma, mobil uygulamalar, uzak abone ve uzak ofisler gibi tümleşik iletişim uygulamalarının tümünü tek bir çatı altında bütünleşik olarak sunar.

Durum Bilgisi (Presence)
Kişinin uygunluğu, meşguliyeti, çevrim içi / çevrim dışı bilgisi, kişisel metin girişi ile belirleyebileceği özel durumu diğer abonelere görüntülenir. Durum bilgisinden faydalanarak, ilgili kişiye en çabuk ve en uygun yöntemle erişilir.

Anlık Mesajlaşma (Instant Messaging)
Aboneler birbirleriyle anlık ve yazılı olarak haberleşebilir. Anlık Mesajlaşma sayesinde iletişim çok hızlı ve kayıt altına alınarak gerçekleşir. Anlık Mesaj kayıtları istenildiği taktirde incelenerek ihtilaflar engellenir.

Ağ Uygulamaları (Networking)
Birden çok haberleşme sisteminin birlikte veya farklı lokasyonlarda kullanılması gereken durumlarda, DS200 IP İletişim Sistemleri, SIP/H.323 IP dış hat veya ISDN QSIG destekleyen ürünlerle tek bir iletişim sistemi gibi çalışabilir. Tek numaralandırma planı ile farklı lokasyonlardaki aboneler birbirlerini doğrudan dahili numaraları ile ararlar. Arayan numara bilgisi, en ucuz tarifeye göre yönlendirme, yönlendirme yetkilendirmesi, alternatif rota, çağrı yönlendirme ve çağrı aktarma gibi sık kullanılan PBX özellikleri ağ içerisinde desteklenir.

FrEN
Karel Port FrEN çözümü ile Karel IP santrallar her türlü bilişim saldırısında sorunsuz çalışma yeteneği kazanmaktadır. FrEN yapısı sayesinde internete açık IP santrallarınız yetkisiz ve illagal kullanımı engellenmekte, santral yöneticisi ek önlemler için hızla bilgilendirilmektedir.

Kartel LCR
Karelport Kartel LCR sayesinde Karel IP santral kullanan Karelport üye firmaları birbirleriyle mümkün olan en ucuz yöntemle görüşebilmektedir. Yapı, Karel Port’a üye tüm santralların tarife bilgilerini eşleştirmekte ve aramalarda en uygun tarifenin otomatik olarak tercih edilmesini sağlamaktadır.

Sync
Karelport Sync sayesinde Karel IP santralların lisans yönetimi kolaylaştırılmaktadır. Santral kapasite arttırımı ve yeni özelliklerin kullanımına geçişi hızlanmakta ve kolaylaşmaktadır.

Otomatik Çağrı Karşılama, Yönlendirme (ACD) ve Sesli Mesaj Modülü olan EVM200, operatörün yardımına gerek kalmadan, dış çağrılarıninteraktif olarak aranılan aboneye ya da departmana erişimini sağlar.Sesli mesaj özelliği abonelere, diğer aboneler ya da dışarıdan arayanlar tarafından mesaj bırakılmasını sağlar. Aboneler bu mesajlara başka biryerdenulaşabilir.Sistemin aynı anda 32 çağrıya cevap verebildiği ve sesli mesajlara ait kapasitenin 20 saatin üzerine çıktığı bu konfigürasyonda, personelin yükü azalır ve organizasyonun verimliliği artar.

DS200 IP İletişim Sistemlerininyazılımında gömülü olan bulunan ACD uygulaması, Sistemde EVM200 kullanılmadığında da kullanıcıya 4 kanal otomatik çağrı karşılama ve yönlendirme özelliklerini sunar.

Bilgisayar-Telefon Entegrasyonu (CTI)
DS200 IP İletişim Sistemi, gelişmiş telefon fonksiyonlarını mevcut iş uygulamalarıyla bütünleştiren bilgisayar-telefonentegrasyonu (CTI) özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. CTIişlemlerini destekleyen sunucu, DS200 IP İletişim Sistemleri üzerine entegredir.Ayrı bir PC/Sunucu donanımı gerektirmez.Net-Konsol yazılımı, analog ve sayısal aboneleriçin haberleşme sisteminin CTIözelliklerini PC'ler üzerindenkullanılmasına olanak verir.

ÇaÄŸrı kayıt yazılımı, iletiÅŸim giderlerini kontrol altında tutarak maliyetlerin düşürülmesini saÄŸlar.DS200 IP Ä°letiÅŸim Sistemi bütün çaÄŸrıların kaydedilmesiyle; kontör, kutup deÄŸiÅŸikliÄŸi algılama ya da tarifeli sanal ücretlendirme gibi yöntemlerle çaÄŸrı ücretlendirmesi yapmaya olanak saÄŸlar.Net-CM programı ile çaÄŸrı kayıtları aÄŸ üzerindeki herhangi bir PC'ye aktarılarak, ücretlendirme, rapor ve çeÅŸitli analizler yapılır. 

Web tabanlı Web-CM programı ile birden fazla santralın çağrı kayıt dökümlerine her an her yerden erişmek ve aboneye özel raporlar almak mümkündür.

GeliÅŸmiÅŸ Otomatik Yön Seçimi (LCR) 
DS200 IP Ä°letiÅŸim Sistemi otomatik yön secimi (LCR) özelliÄŸisayesinde, aramaları otomatik olarak en düşük maliyetli rotaya yönlendirir.  Bu sayede LCR özelliÄŸi, iÅŸletme giderleri içinde önemli bir yer tutan iletiÅŸim maliyetlerinde tasarruf saÄŸlar.

Alternatif rota özelliÄŸi sayesinde aramalar, ilk tercih edilen yolüzerinden  yapılamaması durumunda diÄŸer rotalar üzerindenyapılır. ÇaÄŸrıların özellikle IP dış hatlar üzerinden IP operatörlere yönlendirilmesi iletiÅŸim maliyetlerinde yüksek oranda tasarruf saÄŸlar.

Konferans
Konferans özelliği ile görüşmelere çoklu katılım sağlanarak 32 kullanıcıyla birlikte konferans yapma imkanı sunar. Bu altyapıyla, uzak noktalardaki katılımcılarla yapılan toplantılar için harcanan süreler kısalır ve aynı zamanda maliyet düşer. Konferans alma, video telefonlar, yazılım tabanlı telefonlar ve Karel Mobil uygulaması ile görüntülü konferans imkanı sağlar.

QoS DesteÄŸi
Ağ üzerindeki performansın izlenmesi, gereken önlemlerin alınması yoluyla ses kalitesinin devamlılığını sağlar.

FIREWALL (Güvenlik Duvarı)
Santrala entegre olarak çalışan güvenlik duvarı, daha güvenli IP iletişimin gerçekleşmesini sağlar. İstenen IP, MAC adresi veya portların dışındaki paketler de engellenebilir.

Güvenli Konuşma
Standart sRTP/TLS kriptolama özelliÄŸi,  VPN kurulumuna gerek olmadan ses iletiÅŸiminde üst düzey güvenlik saÄŸlar.

Yüksek Ses Kalitesi
DS200 IP gelişmiş ses algoritmalarına sahiptir. Böylece HD ses kalitesini destekleyen standart terminaller ve Karel HD terminalleri ile mükemmel ses kalitesi sağlar.

GeliÅŸmiÅŸ Merkezi Telefon Defteri
Kullanıcılar, DS200 IP üzerinde bulunan ortak hafızaya kayıt yapabilir. Kullanıcılar özel telefon setlerinden santral abone rehberini ve ortak rehberi  isim ile T9 algoritması sayesinde kolaylıkla tarayarak arama yaparlar. LDAP protokolünü destekleyen Merkezi Rehber uygulaması sayesinde rehberler harici bir sunucuya yüklendiÄŸinde LDAP destekli telefon setleri de bu özellikten faydalanırlar. Bu sayede iÅŸletmelerin yeni kurulum öncesi sahip olduÄŸu telefon rehberi LDAP entegrasyonu ile santral aboneleri tarafından kullanılabilir.

Çoklu PBX programlayıcısı
Aynı veya farklı lokasyonda bulunan birden fazla sistemin tek noktadan ve tek arayüzden uzaktan yönetimi ve güncellenmesi mümkündür.

Otomatik Yedekleme Yöneticisi
DS200 IP İletişim Sistemi, verilerin herhangi bir lokasyondan başlangıç zamanı da belirlenerek kolayca yedeklenmesini sağlar.

Alarm Yazılımı
Haberleşme ağında kurulu tüm DS200 IP İletişim Sistemi Kulelerinin durumu tek bir noktadan izlenir.
Alarm uyarıları sesli ve görsel olarak belirlenir ve sistem yöneticisi e-posta veya SMS yoluyla bilgilendirilir.

SNMP
Dahili SNMP uygulaması çok lokasyonlu sistemlerin tek noktadan yönetimini ve pek çok ayarın hızla, özel herhangi bir uygulama yazılımına gerek olmaksızın standart SNMP yazılımları ile yapılandırılmasını sağlar.

Bakım
Merkezi işlemci üzerindeki yazılımı TFTP, SNMP gibi farklı bağlantı yöntemleri ile güncellemek mümkündür.


Yazılım Özellikleri
Hafızadan arama (genel/özel) 
Merkezi Rehber
Anlık Mesajlaşma (Instant Messaging)
Durum Bilgisi (Presence)
QoS
sRTP/TLS / IP kriptolama
Alarm programı
SNMP
Otomatik arama 
MeÅŸgul aboneyi uyarma 
Sıraya girme 
MeÅŸgul dış hat 
MeÅŸgul abone 
Cevapsız çaÄŸrı 
ÇaÄŸrı bekletme 
ÇaÄŸrı park etme 
ÇaÄŸrı aktarma 
Åžef sekreter gruplama 
Konferans 
Konferans odası
Rahatsız edilmeme 
Esnek numaralandırma 
ÇaÄŸrı yönlendirme; bütün çaÄŸrılar, gece servisinde , meÅŸgul abone , cevapsız çaÄŸrı 
Acil hat 
Bilgi alma 
Araya girme 
Dış hat alma 
Dış hat-Dış hat baÄŸlama 
Son numara tekrarı 
Åžifre kullanımı 
Telefon kilitleme 
ÇaÄŸrı yakalama 
Bekletme müziÄŸi 
Hatırlatma/uyandırma servisi 
Ses seviyesi ayarı

Kullanım Özellikleri
Masraf kodu giriÅŸi 
Otomatik dış hat bekletme 
Otomatik sistem kontrolü 
ÇaÄŸrı kısıtlama 
DoÄŸrudan aboneye eriÅŸim 
Farklı zil kadansları 
Harici çaÄŸrı yönlendirme 
Faks yönlendirme 
En ucuz tarifeye yönlendirme (LCR) 
Dış hat eriÅŸim grupları 
Abone yetki seviyesi 
Otomatik dış hat açma 
Gece servisi 
Ekrandan sistem sorgulama 
Operatörlere eÅŸit yük dağılımı 
Elektrik kesintisinde dış hat-iç hat baÄŸlama 
Uzaktan programlama 
Uzaktan sistem resetleme 
Dahili abone grupları 
Seri çaÄŸrı transferi 
Sistem yetkilisi 
Araya girme yetki kontrolü 
Ayarlanabilir bekletme ve park süreleri 
Ayarlanabilir çatalaltı süresi 
MF/DP arama

Teknik Özellikler
Arayan numarayı kısıtlama (CLIR) 
Aranan numarayı gösterme (CDLP) 
Aranan numara kısıtlaması (COLR) 
Ãœcretlendirme; çaÄŸrı başında (AOC-S), çaÄŸrı esnasında (AOC-O), çaÄŸrı sonunda (AOC-E) 
Çoklu abone numaralandırma (MSN) 
Direkt dahili arama (DDI) 
Noktadan-Noktaya baÄŸlantı 
Noktadan-Çok noktaya baÄŸlantı 
Network mesajlarının gösterilmesi 
Ana işlemci kartı devreden çıktığında devam eden görüşmeler kesilmeden yedek işlemci kartının devreye girebilmesi (Hot-standby)
10/100 BaseT (Ethernet) İletişim Hızı : 100Mbps (Ethernet),

Uygulama ve uyumluluk: PABX, CO , RURAL, STP, SP, TANDEM, TRANSÄ°T, TAFÄ°CS / DSS1, EURO ISDN, Q-SIG, SS7, ISUP, MTP, CAS1B, CAS2B, R1, R2, 1VF
Dış hat arayüzü: EURO ISDN uyumlu T0 arayüzü, EURO ISDN uyumlu S2 arayüzü, IP VOİP Ethernet arayüzü, E&M, TWT, E1-R2,
Boyutlar: DS200L, DS200 IP: 70 x 32 x 28 cm, 78 x 153 x 60 (Kabinet)
                 DS200 IP: 57 x 32 x 30 cm
                 DS200M IP: 44 x 26,5 x 26,5 cm


Otellere Özel Özellikleri
Otel odası abonesi belirleme 
Check in-Check out 
Otel odası durumu (dolu, boÅŸ,rezerve) 
Oda görüntüleme (Temiz, kirli, temizleniyor) 
Yer belirtme servisi 
Süre kısıtlaması 
Arama yetki seviyesi
Minibar ücretlendirme
Uyandırma servisi (Grup ya da kişi)


AKER TELEKOM LTD.ÅžTÄ°
0212.216 62 63 PBX
0212.216 60 92 FAKS
aker@akertelekom.com.tr





ETÄ°KET:                 






 
AKER TELEKOMÃœNÄ°KASYON HÄ°Z.LTD.ÅžTÄ° © 2024
Bu site Web tasarım Market tarafından tasarlanmıştır.
Göster Mobil Sürüm / Masaüstü