Bilgiler
TELEFON SANTRALLERÄ° | TELEFON SANTRALÄ° FÄ°YATI

Telefon Santrali-Telefon Santrali Fiyatı

        Tüm küçük,orta,büyük iÅŸletmelerin görüntülü,sesli iletiÅŸim gereksinmelerini karşılamaya yönelik telefon santraline ihtiyacı vardır.Kurumun büyüklüğüne göre ve ihtiyaca göre telefon santrali deÄŸiÅŸkendir.2 harici yani telekom hattı, 6 iç abone yani dahili port iç aboneden baÅŸlar binlerce porta kadar çıkan kapasitelerde telefon santralleri mevcutur.Santral alırken ilk önce ihtiyaçları belirlemelisiniz.Örnek verecek olursak kapasite olarak kaç dış hat gereksinimiz var? kaç iç abone gereksiniminiz var? karşılama robotu ihtiyacınız varmı? sisteminizden istedikleriniz nedir? gibi bu örnekler çoÄŸaltılabilir.

        Telefon santrali çeÅŸitleride  analog santral, dijital (sayısal) santral, ip santral, veya bunun tümünü içinde barındıran hibrit santrallerdir.Analog santral genelikle küçük ve orta ölçekli kuruluÅŸlara hitap eden santral çeÅŸitidir.Merkezden yani santralden telefon kablolar aracılıyla iletiÅŸim yapan sistemlerdir.İç ve dış görüşmeleri bu santral üzerinden yönetilmektedir.Analog santrala baÄŸlı aboneler, dahili ve harici hatlara baÄŸlanabilecekleri gibi bu iÅŸlemlerin istenildiÄŸi takdirde kısıtlanabilme imkanı da bulunabilmektedir.Teknolojinin geliÅŸimi ile analog santraller tüm dahilileri yönetilebilir olmuÅŸtur.

       Daha ileri teknoloji  olan
telefon santralleri dijital ve ip santraller, genellikle kurum içinde daha iyi verim almak ve geliÅŸen teknolojiye ayak uydurmak için kullanılan santrallerdir.Ses ve görüntüyü aynı anda sunan bu santrallerdir.Dijital ve ip santral  ile kulanıcının kullanımı kolay ve güçlü bir iletiÅŸim olanağı saÄŸlarlar.Bu sistem network ağı ile entegre çalışır.Programlanma kabiliyeti yüksektir.Harici ve dahili portlar ip santral ve dijital santrallerde lisans bedeli ödeyerek kapasite genellikle belirlenir.Sistemlerde telekonferans özelliÄŸi, IVR özelliÄŸi,ses kayıt özelliÄŸi, görüntülü görüşme gibi sipesifik ilaveler ayrı etten aktif cihaz alınmayarak hizmetler lisanslamayla içinde özellik olarak verilir.

     Ã‡ok lokasyonu olanlar ve birbirine  entegreli network ağı bulunan firmalar
telefon santrali olarak  ip santraller ve dijital santralleri tercih ederek tek bir santralmiÅŸ  gibi
tüm santrallerin 
çalışmasını sağlarlar.Buda iletişim maliyetlerini düşürdüğü gibi iletişim hızını artırır.Bu sistemlere ip setler, saysal setler,iç ve dış mekan bazlar bağlanır ve dect regaster edilebilir.Bir şehirdeki herhangi bir kullanıcı masasından, diğer bir şehirdeki her hangi bir masaya aynı binadaymış gibi ücretsiz arayabilir, hat aktarır, hattı bekletmeye alır, gerekirse ses kayıt yapar,gerekirse konferans yapar soru sorabilir.Buda görüşmede net üzerinden olduğu için sıfır maliyetle çözer.
 

AKER TELEKOM LTD.ÅžTÄ°

Uğur1 sok.Balcı apt.No12/B
Mecidiyeköy-Şişli/İSTANBUL


0212-216 62 63pbx
0212-216 60 92 faks
aker@akertelekom.com.tr





TELEFON SANTRALÄ° KAPASÄ°TELERÄ°
   

 

AKER TELEKOMÃœNÄ°KASYON HÄ°Z.LTD.ÅžTÄ° © 2024
Bu site Web tasarım Market tarafından tasarlanmıştır.
Göster Mobil Sürüm / Masaüstü